Vicepreşedintele PNL Gigel Ştirbu: Comitetul Executiv al PSD, praf în ochi. Vor face zid în jurul lui Dragnea

Vicepreşedintele PNL Gigel Ştirbu a declarat vineri că liderii social-democraţi, convocaţi în şedinţă vineri, vor face un ”zid de protecţie în jurul condamnatului Dragnea pentru că mulţi sunt certaţi cu legea”, afirmând că şedinţa Comitetului Executiv al PSD este doar ”praf în ochi”.

656 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele PNL Gigel Ştirbu: Comitetul Executiv al PSD, praf în ochi. Vor face zid în jurul lui Dragnea

Vicepreşedintele PNL Gigel Ştirbu: Comitetul Executiv al PSD, praf în ochi. vor face zid în jurul lui Dragnea

"Comitetul Executiv al PSD, convocat astăzi (vineri - n.r.), este praf în ochi. Vor face un zid de protecţie în jurul condamnatului Dragnea pentru că mulţi sunt certaţi cu legea. Cine să-i ceară demisia lui Liviu Dragnea? Paul Stănescu, partenerul lui de vânătoare, căruia i-au prosperat afacerile datorită accesului la banii din bugetul national? Ionel Arsene de la Neamţ? Un alt penal, acuzat de trafic de influenţă. Dumitru Buzatu de la Vaslui, care şi-a instalat fiul secretar de stat şi soţia senator şi care consideră decizia Instanţei supreme, în ceea ce-l priveşte pe Dragnea, un joc al adversarilor politici?!:, a declarat vicepreşedintele PNL Gigel Ştirbu, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

El a criticat şi reacţia liderilor PSD la condamnarea lui Liviu Dragnea.

"După ce Instanţa supremă a pronunţat, joi, seara, soluţia în dosarul lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă a sărit imediat în apărarea d-lui Dragnea spunând că în România, care, să nu uităm, este condusă de ea şi de PSD, justiţia este arbitrară, nerecunoscând o decizie a instanţei şi astfel intrând în conflict cu instituţiile statului. La scurt timp, a sărit şi ministrul de interne, Carmen Dan, cu un mesaj de susţinere pentru domnul condamnat-comandant PSD, în care acuză o condamnare politică nefiind capabilă să accepte o hotărâre judecătorească. În ochii acestor femei, Liviu Dragnea, este acel om cu demnitate şi cu tărie de caracter, care ar trebui să rămână în continuare în picioare, adică să conducă în continuare partidul, Camera Deputaţilor şi Guvernul, abuzând de putere şi făcând-o ca şi până acum numai în detrimentul românilor. O! Era să uit! Mai e Olguţa! Poate ea îi va cere demisia d-lui Dragnea însângeratul. Va sângera alături de ţiitorul Claudiu Manda, care şi acesta ar fi ajuns mare tăietor de bilete pe transportul în comun din provincie, şi va cere răspicat demisia lui Daddy", a adăugat vicepreşedintele PNL.

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici