Victor Negrescu, fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, numit consilier onorific al premierului

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu a fost numit marţi onsilier onorific al premierului Viorica Dăncilă, potrivit unei decizii publicată în Monitorul Oficial. Potrivit anunţului, activitatea sa va fi neremunerată.

280 afișări
Imaginea articolului Victor Negrescu, fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, numit consilier onorific al premierului

Victor Negrescu, numit consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă

”Se acordă domnului Victor Negrescu calitatea de consilier onorific al prim-ministrului”, se arată în decizia premierului Viorica Dăncilă, puiblicată în Monitorul Oficial.

Potrivit deciziei, activitatea lui Victor Negrescu este nerenumerată.

Victor Negrescu a fost ministru delegat pentru afaceri europene, funcţie din care a demisionat în noiembrie 2018. Anterior el a fost europarlamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici