Victor Ponta: Îmi asum responsabilitatea de a conduce în continuare guvernul USL

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, duminică seară, că îşi asumă responsabilitatea de a conduce în continuare Guvernul USL, iar partidele să nominalizeze "oameni competenţi" pentru a face parte din Executiv.

211 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta: Îmi asum responsabilitatea de a conduce în continuare guvernul USL

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am vorbit cu domnul Crin Antonescu, cu domnul Daniel Constantin, i-am felicitat pentru victoria în colegiile lor şi le-am confirmat faptul că ceea ce am decis în cadrul congreselor partidelor noastre şi ceea ce am propus românilor în campania electorală rămâne indiscutabil varianta pe care USL o susţine - îmi asum responsabilitatea de a conduce în continuare guvernul USL şi îmi doresc ca în echipa guvernamentală toţi şi toate partidele componente să nominalizeze acei oameni competenţi şi care pot să pună umărul la un efort important în perioada următoare", a spus Ponta.

Liderul PNL Crin Antonescu a spus, duminică seară, că "nu mai este niciun dubiu că premierul României va fi Victor Ponta".

"Îl salut la Târgu Jiu pe actualul şi pe viitorul premier Victor Ponta. Nu mai este niciun dubiu: premierul României va fi Victor Ponta", a declarat Antonescu duminică seară, după anunţarea exit-poll-urilor, care arată că USL a câştigat alegerile parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici