Victor Ponta: PNL nu ne poate da jos Guvernul în Parlament. Dacă ne dă DNA, asta e, dar partidul rezistă

Preşedintele PSD, Victor Ponta, afirmă că majoritatea parlamentară funcţionează, iar Executivul şi-a îndeplinit 90% din ce a promis după trei ani de guvernare, iar PNL nu poate opri actuala guvernare, adăugând : "Dacă ne dă jos DNA, asta e, partidul rezistă în orice condiţii".

508 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta: PNL nu ne poate da jos Guvernul în Parlament. Dacă ne dă DNA, asta e, dar partidul rezistă

Victor Ponta: PNL nu ne poate da jos Guvernul în Parlament. Dacă ne dă DNA, asta e, dar partidul rezistă (Imagine: Mediafax Foto / Silviu Matei)

Ponta a ţinut să le mulţumească, joi, când s-au împlinit trei ani de la învestirea actualului Guvern, partenerilor de guvernare şi a declarat, la începutul Comitetului Executiv al PSD, că social-democraţii îşi vor încheia această guvernare, indiferent când s-ar putea întâmpla acest lucru, cu o creştere economică şi locuri de muncă noi.

"Cred că sunt foarte puţine guverne - poate doar Guvernul PSD 2000-2004 - care poate să spună că şi-au îndeplinit în proporţie de 90% tot ceea ce a promis. Foarte mulţi dintre colegii noştri, unii pe bună dreptate, pentru că au greşit, şi mă refer aici la unii mai recent apăruţi în opinia publică, alţii pe nedrept, au avut de suferit, dar important este că oricâţi dintre noi nu mai sunt la această masă, partidul este tot la 40% şi tot o să câştigăm alegerile locale şi generale", a spus Ponta.

El a susţinut că majoritatea parlamentară funcţionează, iar actualul guvern nu poate fi dat jos.

"În Parlament nu ne poate da jos PNL. Dacă ne dă jos DNA, asta e! Partidul nostru rezistă în orice condiţii", a arătat Ponta.

Liderul PSD a solicitat, cu acest prilej, mandatul Comitetului Executiv pentru ca, împreună cu prim-vicepreşedintele Liviu Dragnea şi secretarul general Andrei Dolineaschi, să negocieze cu UNPR participarea pe liste comune la alegerile de anul viitor, arătând că UNPR s-a dovedit un partener loial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici