Videanu: Nu cred că opoziţia are forţa de a veni cu o moţiune de cenzură, nu are argumente

Liderul PDL Adriean Videanu afirmă, într-un interviu difuzat duminică de Pro TV, că nu crede că opoziţia are forţa, din cauza lipsei de argumente, de a veni cu o moţiune de cenzură, el menţionând că Guvernul va rezista în forma actuală.

30 afișări
Imaginea articolului Videanu: Nu cred că opoziţia are forţa de a veni cu o moţiune de cenzură, nu are argumente

Videanu: Nu cred că opoziţia are forţa de a veni cu o moţiune de cenzură, nu are argumente (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Întrebat dacă va mai rezista Guvernul în formula actuală, liderul PDL a declarat: "Eu cred că da, pentru că nu există altă formulă, alte variante".

Întrebat dacă a discutat în partid şi în coaliţie despre eventuala moţiune de cenzură, Videanu a răspuns afirmativ. "Este un joc politic, constituţional, este dreptul opoziţiei, dar eu am convingerea că Guvernul, aşa cum s-a angajat, dacă nu se fac paşi importanţi, aşa cum s-a discutat în coaliţie, pe Legea educaţiei, Guvernul îşi va asuma răspunderea şi oferim ocazia opoziţiei de a iniţia moţiune de cenzură", a spus liderul PDL la Pro TV.

De asemenea, el a menţionat că nu crede că opoziţia are forţa de a veni cu o moţiune de cenzură.

"Dar eu cred că opoziţia nu are forţa, pentru că nu au argumente, să vină cu o moţiune de cenzură", a precizat Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici