Videanu: Nu există responsabilitate politică în cazul învăţătoarei din Caracal aflată în greva foamei

Liderul PDL Adriean Videanu a declarat sâmbătă la Poiana Braşov că, în opinia lui, nu ar exista responsabilitate politică în situaţia unui final tragic în cazul învăţătoarei din Caracal care este de peste o lună în greva foamei, nemulţumită de reducerea salariilor bugetarilor.

23 afișări
Imaginea articolului Videanu: Nu există responsabilitate politică în cazul învăţătoarei din Caracal aflată în greva foamei

Videanu: Nu există responsabilitate politică în cazul învăţătoarei din Caracal aflată în greva foamei (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Întrebat dacă ar exista o responsabilitate politică în situaţia unui final tragic în cazul învăţătoarei din Caracal aflată de 42 de zile în greva foamei, nemulţumită de diminuările de salariu din sistemul bugetar, Videanu a răspuns că el nu vede nicio responsabilitate politică în acest caz şi că lucrurile trebuie tratate realist şi înţelese în mod realist.

"Oricărui om care se simte nedreptăţit trebuie să i se acorde atenţe, însă trebuie să tratăm realist şi să înţelegem lucrurile văzând că nu sunt resurse financiare şi că nu se poate realiza acest lucru. Responsabilitatea politică eu nu o văd în această zonă", a spus Videanu.

Cristina Irina Anghel, în vârstă de 51 ani, învăţătoare la Şcoala nr. 2 din Caracal, a fost transferată de la Spitalul Municipal din localitate la Institutul de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice "Profesor Doctor N. Paulescu" din Capitală, întrucât starea sa de sănătate se agravase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici