VIDEO | Bădălău îşi cere scuze românilor din străinătate: Voi respecta decizia colegilor din CEx

Niculae Bădălău a afirmat că îşi cere din nou scuze faţă de românii care sunt plecaţi la muncă în străinătate şi că regretă contextul şi formularea „total nefericite”. Liderul PSD Giurgiu a precizat că va respecta decizia pe care o vor lua în CEx colegii săi în ceea ce îl priveşte.

201 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Bădălău îşi cere scuze românilor din străinătate: Voi respecta decizia colegilor din CEx

Bădălău îşi cere scuze românilor din străinătate: Voi respecta decizia colegilor din CEx

„Aş începe din nou să îmi cer scuze tuturor românilor plecaţi în străinătate la muncă, să îmi cer scuze familiilor lor. Regret contextul şi formularea total nefericite. Este clar că eu nu gândesc aşa şi foarte mulţi oameni ştiu lucrul asta. Eu îi preţuiesc şi îi respect pe absolut toţi românii, indiferent unde sunt”, a declarat Niculae Bădălău, miercuri, înaintea Comitetului Executiv al PSD de la sediul din Kiseleff.

Social-democratul a adăugat că va accepta decizia colegilor din CEx în legătură cu o posibilă sancţionare a sa.

„Asta am avut să vă spun şi încă o dată îmi cer scuze. Respect decizia colegilor din CEx şi o voi accepta”, a conchis Bădălău.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăştia”.

Mai mulţi lideri social-democraţi au reacţionat pe reţelele sociale şi s-au delimitat de declaraţia liderului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a atras atenţia membrilor PSD că partidul e în reconstrucţie, iar astfel de afirmaţii nu pot fi tolerate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bădălău,
cex,
diaspora

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici