VIDEO Declaraţiile lui Florin Cîţu au fost întrerupte de George Simion

  • Preşedintele PNL, Florin Cîţu, spune, înaintea unei noi runde de negocieri pentru formarea guvernului, că nu are sens să se meargă mai departe dacă nu există înţelegere pe programul de guvernare.
  • Declaraţiile lui Cîţu au fost întrerupte de co-fondatorul AUR, George Simion.
23318 afișări
Imaginea articolului VIDEO Declaraţiile lui Florin Cîţu au fost întrerupte de George Simion

Cîţu, înainte de negocieri: Nu putem avea premier fără un program de guvernare

Florin Cîţu a spus, înainte să intre la negocieri, că mandatul este de o majoritate în jurul Partidului Naţional Liberal şi „orice altă modificare” trebuie votată în forurile PNL.

„În primul rând, haideţi să ne înţelegem pe programul de guvernare. Nu are niciun sens să mergem mai departe dacă nu ne înţelegem pe programul de guvernare. După aceea putem să mergem mai departe. Nu ajungem la premier dacă nu avem program de guvernare”, afirmă Cîţu.

Întrebat dacă PSD ar trebui să dea premierul, Cîţu răspunde: „mandatul pe care îl avem acum este foarte clar şi nu s-a schimbat”.

Întrebat mai departe dacă a spus că este dispus să cedeze funcţia de premier ca să primească Ministerul Finanţelor şi portofoliul de vicepremier, liderul liberal a spus că „nu au nicio legătură”.

În ce-l priveşte pe Nicolae Ciucă, Cîţu a precizat că acesta avea vot pentru un guvern minoritar PNL - UDMR: „în acest moment avem doar o decizie de a forma guvernul în jurul Partidului Naţional Liberal”.

Declaraţiile lui Cîţu au fost întrerupte de co-fondatorul AUR, George Simion, care a apărut lângă preşedintele PNL, moment în care acesta a plecat

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici