VIDEO - Imagini de la momentul în care a izbucnit conflictul dintre Mirel Palada şi Mihai Goţiu. Moderatorul emisiunii: Chemaţi poliţia, chemaţi poliţia!

Momentul în care a izbucnit conflictul între cei doi invitaţi, în timpul pauzei publicitare a fost surprins de camerele video instalate în platoul B1 doar pe ambianţă. Camera era centrată pe moderatoarea Nadia Ciurlin şi surprinde mai mult reacţia jurnalistei, dar se pot observa şi siluetele celor care trec prin cadru.

10765 afișări
Imaginea articolului VIDEO - Imagini de la momentul în care a izbucnit conflictul dintre Mirel Palada şi Mihai Goţiu. Moderatorul emisiunii: Chemaţi poliţia, chemaţi poliţia!

VIDEO - Imagini de la momentul la care a izbucnit conflictul dintre Mirel Palada şi Mihai Goţiu. Moderatorul emisiunii: Chemaţi poliţia, chemaţi poliţia!

În timpul incidentului, Nadia Ciurlin, vizibil panicată, i-a cerut de mai multe ori lui Palada să se oprească şi le-a cerut colegilor din studio să cheme poliţia.

”Astazi am asistat la o scena pe care nu credeam ca o pot trai intr-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a napustit cu pumnii asupra lui Mihai Gotiu pe motiv ca i-a zis in emisiune ca e o dovada de nesimtire sa intrerupi un interlocutor. Dezavuez total un asemenea comportament si observ ca agresivitatea verbala si chiar fizica, iata, incepe sa fie la ordinea zilei printre politicieni in emisiuni- vezi cazul Nicolicea. Imi pare rau pentru Mihai Gotiu, iar pe Mirel Palada nu il veti mai vedea vreodata in emisiunea mea”, a spus Nadia Ciurlin, după emisiune, pe pagina personală de Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici