VIDEO Incidente la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Nicuşor Dan ameninţă cu plângeri penale

Liderul USR, Nicuşor Dan, a anunţat, miercuri, că va face plângeri penale împotriva consilierilor generali ai PSD care le-au agresat fizic şi verbal pe trei colege în şedinţa CGMB, solicitându-i primarului general retragerea sprijinului pentru viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu.

826 afișări
Imaginea articolului VIDEO Incidente la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Nicuşor Dan ameninţă cu plângeri penale

Incidente la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Nicuşor Dan ameninţă cu plângeri penale (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

Vom face plângeri penale împotriva consilierilor generali ai PSD care le-au agresat fizic şi verbal pe colegele noastre Raluca Teodor, Roxana Wring, Ana Ciceală în şedinţa de astăzi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Îi cer Gabrielei Firea să-i retragă sprijinul viceprimarului PSD Bădulescu care a insultat-o, într-un mod care-l face incompatibil cu poziţia pe care o deţine, pe Raluca Teodor", a transmis Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

Alături de acest mesaj, liderul USR a ataşat şi un filmuleţ cu incidentul care a avut loc în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici