VIDEO Iohannis, prima apariţie publică fără mască. „A fost un an infernal pentru medicina de urgenţă”

  • Preşedintele Klaus Iohannis a avut, joi, prima apariţie publică fără masca de protecţie.
  • Şeful statului a făcut o vizită la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar-Arseni.
  • „A fost un an infernal pentru personalul din medicina de urgenţă”, a spus Iohannis.
870 afișări
Imaginea articolului VIDEO Iohannis, prima apariţie publică fără mască. „A fost un an infernal pentru medicina de urgenţă”

VIDEO Iohannis, prima apariţie publică fără mască. „A fost un an infernal pentru medicina de urgenţă”

Iohannis le-a spus medicilor că dăruirea cu care îşi fac profesia şi salvează vieţi în fiecare zi le dă speranţă oamenilor bolnavi şi pentru asta merită nu doar felicitări, ci şi mulţumiri.

„Astăzi am venit la o unitate UPU nou nouţă care se va deschide în zilele următoare. Este o unitate model, o unitate modernă, o unitate care a apărut dintr-o colaborare foarte bună între Primăria Sectorului 4 şi Ministerul Sănătăţii. Iată că dacă lucrează împreună autoritatea locală cu autoritatea centrală se pot realiza astfel de proiecte. Primăria de sector s-ocupat de clădirea propriu-zisă, iar Ministerul Sănătăţii a folosit fonduri europene pentru dotare. Este o dotare ultra- modernă, un exemplu de cum ne dorim să arate spitalele din România şi sunt convins că în anii care urmează vom vedea din ce în ce mai multe nu doar unităţi, ci întregi spitale moderne”, a spus preşedintele.

Iohannis a adăugat că „a fost un an infernal pentru personalul din medicina de urgenţă”.

„Ştiu că aţi lucrat până la epuizare, aţi salvat foarte multe vieţi şi aţi contribuit semnificativ la buna gestionare a situaţiilor complicate în această pandemie. Împreună cu tot personalul medical aţi fost în prima linie”, a mai spus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar-Arseni, cu ocazia Zilei Internaţionale a Medicinei de Urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici