Video VIDEO Liviu Dragnea, la Penitenciarul Rahova / Liderul PSD, surprins în maşina poliţiei, după o diversiune cu un alt automobil

Liviu Dragnea s-a predat luni, după ce a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. După o diversiune în care maşina personală a lui Dragnea a plecat de la reşedinţă, liderul PSD a urcat în maşina Poliţiei, un Duster cu geamuri fumurii, care a ieşit a doua de la locuinţa acestuia.

56929 afișări

UPDATE 17.20 Maşina de poliţie în care se află liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova

Maşina în care se află Liviu Dragnea, însoţit de doi poliţişti, a ajuns, la ora transmiterii ştirii, la Penitenciarul Rahova. Preşedintele PSD a fost huiduit de câteva zeci de protestatari, care l-au aşteptat la Penitenciarul Rahova, aceştia scandând „La puşcărie” şi ”Uite cum se închide uşa!”.

Liderul PSD urmează să fie încarcerat şi să stea într-o perioadă de carantină de 21 de zile, după care autorităţile vor decide la ce penitenciar îşi va executa pedeapsa.

Manifestanţii au strigat „La puşcărie”, ”Uite cum se închide uşa!”, şi „Cu Dragnea la puşcărie”!.

Liderul PSD a ajuns la penitenciar într-o a doua maşină, un autoturism al Poliţiei, care a plecat de la reşedinţa sa. Asta în condiţiile în care jurnaliştii au urmărit mai bine de 30 de minute o altă maşină, cu geamuri fumurii, folosită ca diversiune pentru a distrage atenţia jurnaliştilor de la momentul în care Liviu Dragnea este preluat şi dus la penitenciar.

"Astăzi (luni-n.r.), poliţişti din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat. Cel în cauză a fost preluat de la reşedinţa sa din Bucureşti şi încarcerat în Penitenciarul Rahova", se arată într-o informare a Poliţiei Capitalei.

UPDATE 17.00 Postul România Tv a făcut publice imagini cu Liviu Dragnea în maşina poliţiei, cea de-a doua care a părăsit reşedinţa liderului PSD. În imagini se observă Liviu Dragnea care este pe bancheta din spate şi priveşte în faţa ignorând camerele de filmat şi are buletinul în buzunarul de la piept.

Imaginile vin după ce posturile tv au următi timp de 30 de minute o altă maşină, cu geamuri fumurii, folosită ca diversiune pentru a distrage atenţia jurnaliştilor de la momentul în care Dragnea este preluat şi dus la penitenciar.

Liderul PSD urmează să fie încarcerat şi să stea într-o perioadă de carantină de 21 de zile, după care autorităţile vor decide la ce penitenciar îşi va executa pedeapsa.

 

UPDATE 16.40 Dragnea merge să se predea sau este diversiune?

Maşina cu geamuri fumurii, în care se presupune că se află Liviu Dragnea, a făcut de două ori ocolul centrului, apoi a mers spre Casa Poporului şi a revenit.

De circa 20 de minute, maşina se învârte în trafic şi nimeni nu ştie dacă în autoturism se află liderul PSD, care trebuie să se predea.

În acest timp, în faţa reşedinţei din zona Domenii se află în continuare o maşină a procuraturii.

O a doua maşină, tot cu geamuri fumurii, a plecat, în urmă cu câteva minute, de la reşedinţa lui Dragnea.

UPDATE 16.10 Maşina personală a lui Dragnea a părăsit locuinţa şi liderul PSD, se presupune, se duce la Poliţie pentru a se preda.  O echipă de filmare a unei televiziuni îl însoţeşte în trafic.

O maşină cu geamuri fumirii, care se pare că este a liderului PSD, a plecat de la locuinţa lui Liviu Dragnea. Mai mulţi oameni strânşi la casa lui Dragnea au huiduit în urma autoturismului.

Maşina care se pare că este a lui Liviu Dragnea a ieşit din locuinţa liderului PSD, luni după-amiază. Traficul s-a desfăşurat cu dificultate din cauza numărului mare de persoane strânse la locuinţa liderului PSD, unele dintre ele venite pentru a-l huidui.

Aflat in trafic la ora transmiterii ştiri, un bărbat a mers şi a lovit maşina cu pumnul, scenă care se intamplare şi anterior în faţa casei.

 

UPDATE 16.00 Avocata a ieşit din locuinţă şi a plecat. „Dumeavoastră aţi fi”, a fost singura reacţie a reprezentantului legal al liderului PSD, la întrebările jurnaliştilor care o chestionau dacă Dragnea este pregătit să mergă la închisoare.

Dacă nu se predă, liderul PSD va fi luat de poliţie şi dus la penitenciar. Dragnea îşi va ispăşi pedeapsa la Penitenciarul Rahova.

UPDATE 15.40 Instanţa a trimis către poliţie documentele privind condamnarea lui Dragnea

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au trimis, luni, Poliţiei Capitalei, documentele referitoare la condamnarea lui Liviu Dragnea, urmând să fie pus în executare mandatul de arestare, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că magistraţii au trimis către Poliţia Capitalei documentele privind condamnarea lui Liviu Dragnea, urmând să fie pus în aplicare mandatul de arestare.

 

UPDATE 15.30:  A ajuns avocata sa la locuinţa liderului PSD

Mai mulţi jurnalişti s-au strâns la locuinţa lui Liviu Dragnea şi aşteaptă să iasă pentru a se preda la poliţie.

Zi decisivă pentru Dragnea, la ICCJ

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat în urmă cu puţin timp la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în cazul preşedintelui PSD Liviu Dragnea, acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.

Şi fostul director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, Floarea Alesu, a rămas cu condamnarea din prima instanţă, de 3 ani, 7 luni şi 20 de zile de închisoare cu executare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici