Video VIDEO | Momentul în care preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, salută în limba română Garda de Onoare | GALERIE FOTO cu cele două cupluri prezidenţiale

Preşedintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, a început astăzi vizita în România, la invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis. Discuţiile vizează dezvoltarea şi aprofundarea relaţiei bilaterale, dar şi teme aflate pe agenda europeană.

3237 afișări

Preşedintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, însoţit de Prima Doamnă, Brigitte Macron, a fost primit la Palatul Cotroceni, cu onoruri militare.

Cei doi preşedinţi şi-au prezentat apoi membrii delegaţiilor care îi însoţesc.

Au fost intonate cele două imnuri de stat şi a fost trecută în revistă Garda de Onoare.

Preşedintele francez a salutat în limba română Garda de Onoare.

Cei doi preşedinţi şi soţiile lor au făcut apoi şi poze de grup.

Citiţi aici detaliile despre vizita preşedintelui francez în România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici