Video VIDEO Nicuşor Dan a venit însoţit de fiica sa, la o nouă conferinţă de presă, în aer liber, în Capitală

Nicuşor Dan, candidatul PNL şi USR la Primăria Capitalei, a susţinut vineri o nouă conferinţă de presă în aer liber. La evenimentul improvizat, ţinut la un pupitru pe malul lacului Colentina, Dan a venit însoţit de cel mai mic membru al familiei.

4582 afișări

Nicuşor Dan şi-a adus fiica la conferinţa în care a criticat administraţia Capitalei pentru lipsa spaţiilor verzi. El a transmis că circa 3 ha din Pipera, prevăzute în Planul urbanistic general ca zonă verde, în PUZ au fost trecute ca zonă construibilă. 

„Fetiţa mea m-a întrebat unde merg, i-am spus că merg la o conferinţă de presă, ultima la care a fost, a fost acum trei ani şi jumătat,e şi a zis că este curioasă să vadă. Eram convins că o să stea cu dumneavoastră în public, are un grad de libertate şi şi-a permis să vină(..)”, a explicat Nicuşor Dan prezenţa fiicei sale. 

Conferinţă de presă susţinută de candidatul Dreptei la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Vineri, 3 iulie 2020

 

Nicuşor Dan, fotografii cu fiica sa

Ultimele sale conferinţe de presă au fost marcate de incidente cu PSD şi cu reprezentanţi ai administraţiilor locale. Ultima a fost în Sectorul 5, unde discursul său a fost bruiat de claxoanele firmei de salubritate din sector. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici