Scandalul dintre Nicuşor Dan şi viceprimarul PSD al Capitalei ia amploare. Orban: Firea l-a trimis pe Bădulescu la conferinţă

9028 afișări
UPDATE 14

Candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a reacţionat, vineri, după ce viceprimarul general, Aurelian Bădulescu, i-a perturbat conferinţa de presă din Prelungirea Ghencea. „Firea a demonstrat astăzi, din nou, că este un reprezentant tipic al PSD - agresiv, arogant şi laş”, reiese dintr-un comunicat trimis de Nicuşor Dan. 
 
„Condamn ferm atitudinea extrem de agresivă şi lipsită de respect a Gabrielei Firea, primarul PSD al Municipiului Bucureşti, care şi-a trimis în această dimineaţă adjunctul, pe viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu, pentru a perturba conferinţa mea de presă dedicată eşecului celor 4 ani de activitate a actualei administraţii pesediste a Capitalei. Gabriela Firea a demonstrat astăzi, din nou, că este un reprezentant tipic al PSD - agresiv, arogant şi laş. Gabriela Firea datorează scuze bucureştenilor pentru că a încercat să transforme într-un circ o evaluare public civilizată şi argumentată”, se arată într-un comunicat de presă remis de Nicuşor Dan MEDIAFAX.
 
El i-a transmis primarului PSD Gabriela Firea că nu se lasă intimidat de subordonaţii politici pe care îi mobilizează contra sa.


UPDATE 12.30
 

Ludovic Orban a declarat că Gabriela Firea l-a trimis pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu la conferinţa lui Nicuşor Dan să facă scandal. „S-au descalificat, şi-au dat foc la valiză. Singurul lor obiectiv e să le la gioale acelora care spun adevărul”, a afirmat premierul.
 
„S-au descalificat. Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată a unui candidat la primărie. S-au descalificat, şi-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureşteni şi că singurul lor obiectiv e să le la gioale acelora care spun adevărul din Bucureşti şi despre administraţia catastofală a PSD în Bucureşti”, a declarat Ludovic Orban.
 
Premierul a mai spus că nu se aştepta ”la asemenea mitocanie si bădărnie din partea PSD”.
 
Liderul USR, Dan Barna, a catalogat intervenţia viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, în timpul conferinţei lui Nicuşor Dan drept „un eveniment fără precedent, prin violenţa şi stupiditatea lui”. ”Nu o să îl opriţi pe Nicuşor Dan”, a fost mesajul lui Barna.
 
O conferinţă de presă tensionată a avut loc în Prelungirea Ghencea, organizată de Nicuşor Dan. La faţa locului a ajuns şi viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a intervenit permanent în timp ce candidatul susţinut de PNL şi USR a încercat să prezinte bilanţul mandatului Gabrielei Firea.

Aurelian Bădulescu a anunţat că va depune plângere la Poliţie împotriva lui Nicuşor Dan, deoarece acesta l-a ameninţat. 

STIRE INIŢIALĂ 10.40

Nicuşor Dan, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a organizat astăzi o conferinţă de presă în Prelunghirea Ghencea, pentru a atrage astfel atenţia asupra eşecurilor din timpul mandatului Gabrielei Firea.

„În perioada 2017-2019, 250 de milioane de lei au fost investite, în toată infrastructura. Vorbesc de toţi cei trei ani. Aceşti bani sunt mai puţin de jumătate decât lucrarea pentru Prelungirea Ghencea”, a spus Nicuşor Dan. 
 
„Fals, domnule, de ce nu prezinţi execuţia bugetară? Nu pot să te las”, a intervenit Aurelian Bădulescu.
 
Viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu a încercat de câteva ori să întrerupă discursul lui Dan, iar acesta din urmă l-a îmbrâncit pentru că nu respecta distanţa de 2 metri. 
 
„Acest individ mă impinge cu o violenţă ieşită din comun”, s-a plâns Bădulescu. 
 
„Ne scuzaţi pentru circ. Am pierdut 4 ani din viaţă şi 4 miliarde de euro”, a spus la rândul său Nicuşor Dan. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici