VIDEO Preşedintele Iohannis: "Învierea Domnului este un prilej de comuniune şi linişte" / Grindeanu: Respectarea valorilor, a tradiţiilor ne defineşte ca ţară, ca popor; Hristos a înviat!

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică, printr-un video postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale, românilor din ţară, dar şi celor din afara graniţelor sale, subliniind că "Învierea Domnului este un prilej de comuniune şi linişte".

432 afișări
Imaginea articolului VIDEO Preşedintele Iohannis: "Învierea Domnului este un prilej de comuniune şi linişte" / Grindeanu: Respectarea valorilor, a tradiţiilor ne defineşte ca ţară, ca popor; Hristos a înviat!

VIDEO Preşedintele Iohannis: "Învierea Domnului este un prilej de comuniune şi linişte" / Grindeanu: Respectarea valorilor, a tradiţiilor ne defineşte ca ţară, ca popor; Hristos a înviat!

"În aceste zile în care sărbătorim Sfintele Paşti, gândurile mele cele mai calde se îndreaptă către toţi românii, fie că se află în ţară sau în afara graniţelor. Învierea Domnului este un prilej de comuniune şi linişte, o bucurie a renaşterii pe care o împărtăşim cu cei dragi. Să avem cu toţii sufletul plin de speranţă şi lumină, iar spiritul acestei sfinte sărbători să ne dea încrederea de a privi cu optimism înspre viitor. Hristos a înviat!", a transmis preşedintele Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu a postat, duminică, un mesaj video pe contul său de socializare, în care transmite tuturor creştinilor „Sărbători fericite!”, „Paşte Fericit!”, şi „Hristos a înviat!”, şi arată că respectarea valorilor autentice şi a tradiţiilor ne defineşte ca ţară şi ca popor.

„În copilărie obişnuiam să-mi petrec sărbătorile de Paşte la bunicii din Caraş. Acolo am învăţat ce înseamnă să respecţi tradiţia, familia şi tot ceea ce ţine de aceste sărbători. Am încercat să le transmit şi încerc să le transmit şi copiilor mei aceste lucruri”, a precizat Grindeanu în mesajul său video.

„Respectarea valorilor autentice şi respectarea tradiţiilor este ceea ce cred că ne defineşte ca şi ţară, ca şi popor. Vreau să vă transmit tuturor creştinilor <Sărbători fericite!>, <Paşte Fericit!>, <Hristos a înviat!>”, a adăugat premierul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici