Video VIDEO - Protest USR înaintea dezbaterii moţiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă: „NU daţi OUG”

Parlamentarii USR au protesat înaintea dezbaterilor moţiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă. Aleşii Uniunii au venit cu afişe în plen pe care scria „NU daţi OUG”.

437 afișări

După de liderul deputaţilor PSD, Danile Suciu, a cerut, din plenul Parlamentui, îniantea dezbaterii moţiunii de cenzură, 10 minute de consultări, cei de la USR au început să protesteze cu afişe pe care scria „NU daţi OUG”.

De altfel, parlamentarii USR au stricat către reprezentanţii Guvernului „Ruşine”.

Premierul Viorica Dăncilă, în acest timp, se uita pe telefon.

Şedinţa Parlamentului în care se dezbate şi votează moţiunea de cenzură întitulată „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă, ruşinea României” este în desfăşurare.

Liberalii au cerut suplimentarea ordinii de zi cu două proiecte de declaraţii pe temele economie şi justiţie.

La şedinţă este prezentă şi premierul Viorica Dăncilă, care a afirmat anterior că nu are emoţii cu privire la rezultatul moţiunii de cenzură.

Şedinţa este condusă de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache (PSD). La şedinţă sunt prezenţi 249 de deputaţi şi senatori.

Pentru aprobarea moţiunii de cenzură sunt necesare 233 de voturi. Votul va fi secret cu bile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici