Video VIDEO Teodor Meleşcanu, audiat la DNA, într-un dosar de corupţie

Fostul ministru de Externe a fost chemat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie

548 afișări

La ieşire de la DNA, fostul ministru a spus că nu poate da date din anchetă, dar a precizat că este "martor" într-un dosar diferit de cel din februarie.

În februarie acesta a fost audiat în calitate de martor, după ce, când era ministrul de Externe, agentul României şi-a schimbat pledoaria pentru a-l favoriza pe Liviu Dragnea într-o cauză împotriva României.

Teodor Meleşcanu a anunţat marţi că s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) fondat de Dan Voiculescu.

"  După o viaţă întreagă dedicată proiectelor social-liberale, asumarea identităţii umaniste este un pas firesc, care răspunde atât reperelor pe care le-am promovat întotdeauna - demnitate, echilibru, pragmatism – cât şi aşteptărilor concrete ale naţiunii noastre. Românii îşi doresc un proiect politic nou, capabil să depăşească vechile conflicte şi inerţii, să construiască trainic, nu să dărâme. Am încredere că umaniştii pot genera o astfel de schimbare şi mă voi strădui să contribui cu întreaga mea experienţă la succesul acestui proiect”, a transmis Teodor Meleşcanu, potrivit unui comunicat de presă al PPUSL.

Fostul ministru de Externe devine primul senator al acestei formaţiuni şi va fi coleg de partid cu europarlamentarul Maria Grapini, dar şi cu fostul ministru al Mediului Graţiela Gavrilescu, cu care a mai fost şi în ALDE, precum şi în Partidul Forţa Naţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici