VIDEO | Theodor Paleologu, candidat PMP la primăria Capitalei: Dacă nu se revine la alegeri în două tururi, îl susţin pe Nicuşor Dan

Fostul candidat PMP la prezidenţiale, Theodor Paleologu, a declarat că îl va susţine pe Nicuşor Dan la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei, dacă nu se va reveni la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

1414 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Theodor Paleologu, candidat PMP la primăria Capitalei: Dacă nu se revine la alegeri în două tururi, îl susţin pe Nicuşor Dan

VIDEO | Răspunsul lui Theodor Paleologu când a fost întrebat pe cine susţine la Primăria Generală a Capitalei

”Pe Nicuşor Dan, aşa cum am zis şi în trecut”, a declarat Theodor Paleologu într-un clip pe pagina sa de Facebook.

El fusese întrebat pe cine susţine la Primăria Generală a Capitalei, în condiţiile în care partidele de dreapta trebuie să susţină un candidat comun.

”Această situaţie trebuie luată în vedere mai cu seamă dacă nu se revine la alegerea primarilor în două tururi. Premierul şi preşedintele au promis acest lucru. Să vedem dacă vor reuşi şi vor vrea să se ţină de promisiune. Dacă primarii vor fi aleşi în continuare într-un singur tur va trebui să avem din start un candidat unic în Bucureşti şi opţiunea mea în acest moment este Nicuşor Dan. E drept că exista diferite sondaje, e drept că numele meu este vehiculat şi spre suprinderea mea stau foarte bine în acest sondaje”, a ţinut să mai precizeze Paleologu.

Fostul prezidenţiabil al PMP Theodor Paleologu va fi candidatul partidului şi la Primăria Capitalei, la alegerile de anul viitor, iar liderul formaţiunii Eugen Tomac va candida pentru Primăria Sectorului 1, a anunţat la începutul lunii decembrie Traian Băsescu.

„Văd că partidele s-au apucat să îşi facă liste şi astăzi la partid Tomac a luat o decizie cu privire la candidaţi. Din partea PMP, care are peste 10%, în Bucureşti o să fie Theodor Paleologu la Primăria Capitalei, Eugen Tomac la Sector 1, Mihail Neamţu la Sectorul 2, Ioana Constantin la Sectorul 3, Ştefănel Marian la Sectorul 4, Lucian Iliescu la Sectorul 5 şi Ştefan Florescu la Sectorul 6. Sunt oameni care au crescut şi sunt convins că vor face performanţă”, a spus Traian Băsescu, la România TV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici