Viktor Orban l-a felicitat pe Florin Cîţu, noul premier, şi a salutat intrarea UDMR la guvernare

1594 afișări
Imaginea articolului Viktor Orban l-a felicitat pe Florin Cîţu, noul premier, şi a salutat intrarea UDMR la guvernare

Viktor Orban l-a felicitat pe Florin Cîţu, noul premier, şi a salutat intrarea UDMR la guvernare

Premierul maghiar Viktor Orbán l-a felicitat pe Florin Cîţu, noul premier al Româniai, prin intermediul unei scrisori, transmite Hungary Today.

„Sunt convins că o colaborare între România şi Ungaria bazată pe respectul reciproc va putea contribui semnificativ, în anii viitori, la dezvoltarea ţărilor noastre, la creşterea forţei economice a Uniunii Europene şi la bunăstarea cetăţenilor”, a scris Viktor Orbán.

El a salutat faptul că reprezentanţii minorităţii maghiare din România au primit un rol important în noul guvern de coaliţie.

„Vreau să reuşiţi cu forţele unite realizarea tuturor elementelor programului de guvernare. În ceea ce mă priveşte, vreau să vă asigur că puteţi conta pe sprijinul guvernului meu în dezvoltarea relaţiilor, în cooperarea internaţională şi în realizarea obiectivelor comune ale ţărilor noastre”, a afirmat în scrisoarea sa de felicitare Viktor Orbán.

Florin Cîţu (PNL) este noul premier al României, după votul de încredere obţinut miercuri în Parlament. Cîţu conduce un guvern de coaliţie PNL-USR PLUS-UDMR. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici