Violeta Alexandru a anunţat că şi-a depus candidatura pentru şefia PNL Bucureşti

  • Violeta Alexandru a anunţat pe Facebook că şi-a depus candidatura pentru „un mandat plin” de preşedinte al PNL Bucureşti.
  • Ea susţine că principalul ei proiect politic pentru următorul mandat este curăţenia în filiale şi meritocraţia în promovare.
1488 afișări
Imaginea articolului Violeta Alexandru a anunţat că şi-a depus candidatura pentru şefia PNL Bucureşti

Violeta Alexandru a anunţat că şi-a depus candidatura pentru şefia PNL Bucureşti

„1 an a fost mandatul meu de Preşedinte ales al PNL Bucureşti. Acum mi-am depus candidatura pentru un mandat plin”, a scris pe Facebook Violeta Alexandru.

Ea a vorbit şi despre realizările din primul an de mandat.

„1 an de mandat. O perioadă în care am fost şi ministru în pandemie. 50% creştere poziţii consilieri PNL Bucureşti la alegerile locale (scos Firea - PSD din PG, 1 primar de sector, 3 viceprimari plus Viceprimar general; bravo tuturor colegilor mei!) şi 100% creştere poziţii parlamentari faţă de 2016. Un PNL Bucureşti în creştere, prin muncă serioasă. Bucureştenii (inclusiv cei care renunţaseră să mai creadă în schimbare) au început să privească cu atenţie spre PNL Bucureşti. Suntem pe drumul cel bun. Depinde de noi să rămânem serioşi, ambiţioşi. Şi fără aroganţă”, a mai scris Alexandru pe reţeaua de socializare.

Ea susţine că principalul ei proiect politic pentru următorul mandat este curăţenia în filiale şi meritocraţia în promovare.

„Principalul meu proiect extern: legea Capitalei. Primăria Capitalei - sectoarele, vor urma decizii. Indiferent în ce sector locuieşti ca bucureştean, ai dreptul să beneficiezi de servicii de aceeaşi calitate. Un singur oraş”, a mai precizat Violeta Alexandru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici