Viorel Cataramă, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL: Teama mea e ca PNL să nu slăbească atât de mult încât să nu îl mai susţină pe Iohannis

Viorel Cataramă, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL, a criticat partidul, despre care a spus că se află într-o confuzie ideologică şi se comportă ca un partid socialist, riscul fiind ca, în 2019, PSD devină partidul-stat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1398 afișări
Imaginea articolului Viorel Cataramă, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL: Teama mea e ca PNL să nu slăbească atât de mult încât să nu îl mai susţină pe Iohannis

Viorel Cataramă, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL: Teama mea e ca PNL să nu slăbească atât de mult încât să nu îl mai susţină pe Iohannis

Întrebat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă cum comentează declaraţiile lui Ludovic Orban, care susţinuse că are prima şansă la câştigarea şefiei PNL, Viorel Cataramă a spus că astfel de mesaje arată nesiguranţă şi slăbiciune, fiind o greşeală tactic majoră.

“În ultima perioadă au început să apară astfel de mesaje care arată, de fapt, o slăbiciune, o nesiguranţă, o pierdere de viteză din partea candidatului respectiv. Este o greşeală tactică majoră pentru că dacă e aşa cum spui, nu te lauzi. Faptul că s-au făcut astfel de declaraţii înseamnă că s-a constatat, de fapt, o scădere a popularităţii pe măsură ce eu înaintez în organizaţii şi încep să câştig din ce în ce mai multă simpatie. Vom vedea în Congres câţi delegaţi vor susţine moţiunea mea, până atunci putem face speculaţii, putem să ne dăm mari, pe mine nu mă interesează să anunţ prognoze, ci că PNL este într-o confuzie ideologică, se comportă ca un partid socialist sau de centru stânga, a lăsat PSD să facă reduceri de fiscalitate să mai ia şi de aici voturi, mă interesează să cer partidului să se comporte ideologic corect”, a spus Cataramă.

Potrivit acestuia, discursul său se bazează pe evitarea pericolului ca preşedintele Klaus Iohannis să fie demis şi înlocuit cu un reprezentant al PSD.

„Teama mea principală este ca nu cumva PNL să slăbească atât de mult încât să nu îl mai susţină pe actualul preşedinte. Obiectivul nostru strategic este să îl susţinem pe Iohannis să câştige alegerile din 2019, nu cu gura, nu cu vorba, ci cu fapta. Primejdia pentru România este ca PNL să îşi continue căderea, să nu mai rămână nimic pe dreapta, şi că, în 2019, PSD să pună mâna pe România, să devină partidul stat, să decapiteze justiţia”, a mai spus Viorel Cataramă.

Acesta a adăugat că se bazează la Congresul PNL din 17 iunie pe voturile simplilor delegaţi, nu pe cele ale liderilor de filiale, şi a promis că dacă va ajunge preşedinte, va duce PNL la 47%.

La funcţia de preşedinte al PNL s-au înscris Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici