Viorel Cataramă, după depunerea candidaturilor Dreptei Liberale: Să trimitem socialismul în istorie

Preşedintele Dreaptei Liberale, Viorel Cataramă, a declarat joi seară la BEC, că cei mai mulţi candidaţi de pe lista partidului pentru europarlamentare provin din sectorul privat, iar mesajul acestora se va axa pe intrarea României în spaţiul Schengen şi pe „trimiterea socialismului în istorie”.

1454 afișări
Imaginea articolului Viorel Cataramă, după depunerea candidaturilor Dreptei Liberale: Să trimitem socialismul în istorie

Viorel Cataramă, după depunerea candidaturilor Dreptei Liberale: Să trimitem socialismul în istorie

„Aşteptăm până cel târziu pe 6 aprilie, suntem încrezători, suntem încrezători că vom intra în Parlamentul European şi suntem încrezători că vom trimite socialismul în istorie în România.(...)Noi avem două sloganuri electorale, primul este în Schengen românii merită să circule liber în toată Europa, deci Schengenul şi apartenenţa României la Schengen este problema noastră prioritară în ceea ce priveşte relaţia cu Uniunea Europeană pentru că România a îndeplinit toate condiţiile, iar motivele pentru care nu suntem primiţi nu au nicio legătură cu Schengenul şi al doilea slogan este un slogan clar, pro capitalism, să trimitem socialismul în istorie", a declarat preşedintele Dreapta Liberală.

Conform acestuia, partidul său a depus o listă de 33 de candidaţi pentru Parlamentul European, dorind promovarea oamenilor de afaceri în funcţii publice.

„Am depus 241.610 semnături, lista cu susţinători, am depus lista cu 33 de candidaţi pentru funcţia de parlamentari în Parlamentul European, marea majoritate sunt antreprenori, provin din sectorul privat, după cum am anunţat, noi avem în interiorul partidului o prevedere clară prin care vom promova în funcţii publice oamenii de afaceri, oamenii veniţi din sectorul privat, nu exclusiv dar cu prioritate şi în majoritate", a mai declarat acesta.

Lista este deschisă de preşedintele partidului, urmat de Dumitru Bălan, antreprenor Botoşani, Olimpiu Nistor, antreprenor Bistriţa, Mihaela Poenar, antreprenor Deva, Marilena Dinu, antreprenor Bucureşti, Gabriel Gabor, antreprenor Tg. Mureş, Marian Burda, antreprenor Ilfov, Cristian Ilia, antreprenor Reşiţa, Marius Şarpe, angajat în sectorul public Bucureşti, Cornelia Podoleanu, angajată în sectorul privat Suceava, şi de Emil Comşa pensionar Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici