Viorel Cataramă, o nouă iniţiativă politică. Politicianul vrea aducerea în faţa justiţiei a persoanelor vinovate din timpul epidemiei de Covid-19

  • Viorel Cataramă, susţinător al deschiderii urgente a economiei, a anunţat, marţi, constituirea unei alianţe de partide.
  • Printre obiectivele alianţei se menţionează că preşedintele Klaus Iohannis trebuie suspendat şi demis ”pentru încălcarea gravă a Constituţiei, îndeosebi a libertăţilor”.
  • Alianţa se va numi Mişcarea Patrioţilor Români. Cataramă, fost liberal, a înfiinţat partidul „Dreapta liberală”.
  • Cataramă a încercat să se infecteze în timpul epidemiei pentru a demonstra că virusul nu e pericos pentru om, dar omoară economia.
9155 afișări
Imaginea articolului Viorel Cataramă, o nouă iniţiativă politică. Politicianul vrea aducerea în faţa justiţiei a persoanelor vinovate din timpul epidemiei de Covid-19

Viorel Cataramă anunţă lansarea alianţei ”Mişcarea Patrioţilor Români”

”Patrioţi români, este vremea unirii! Preşedintele ţării şi Parlamentul au suspendat drepturile şi libertăţile noastre fundamentale fără o motivaţie solidă, frica fiind elementul determinant!

Drept consecinţă, economia a colapsat, capitalul românesc a falimentat iar milioane de români au fost aduşi în pragul sărăciei şi al disperării! Toate partidele parlamentare sunt în egală măsură vinovate de această situaţie, instaurând în ţară tirania şi sclavia!

În acest context, apariţia unei forţe politice care să sprijine lupta patrioţilor români pentru libertate şi suveranitate este obligatorie; de aceea, se pune temelia şi se lansează MIşcarea Patrioţilor Români (MPR)”, a scris pe Facebook Viorel Cataramă.

El a schiţat şi platforma-program a alianţei. Printre obiectivele alianţei se regăsesc respectarea drepturilor şi libertăţilor, iar orice suspendare va putea fi făcută numai prin referendum, încurajarea dezvoltării capitalului românesc şi a economiei naţionale, în principal pe baza exporturilor, crearea de noi locuri de muncă prin creşterea industriei, agriculturii, cercetării şi prestărilor de servicii, inclusiv prin descurajarea importurilor, disponibilizarea fondurilor pentru modernizarea sănătăţii şi a învăţământului, pensia minimă să fie 70% din salariul minimn, naţionalizarea resurselor naturale şi a utilităţilor şi destructurarea cartelurilor bancare.

De asemenea, alte obiective sunt ”spargerea monopolurilor multinaţionalelor”, limitarea cumpărării de terenuri agricole de către străini, interzicerea exportului de lemn, suspendarea şi demiterea preşedintelui Klaus Iohannis pentru încălcarea gravă a Constituţiei, îndeosebi a libertăţilor şi aducerea în faţa justiţiei a persoanelor vinovate pentru suprimarea dreptului la viaţă a unor români nevinovaţi.

”Partidele componente ale Alianţei, precum şi Guvernul din umbră, inclusiv candidatul la PMB vor fi anunţate în maxim 3 săptămâni”, mai anunţă Cataramă.

În noiembrie 2018, Cataramă a părăsit PNL pentru a-şi forma propriul partid, numit Dreapta Liberală (DL). Viorel Cataramă a fost candidatul partidului Dreapta Liberală la alegerile prezidenţiale 2019.

Din 1990 este preşedinte-director general al grupului de firme Elvila.

Cataramă a încercat să se infecteze în timpul epidemiei pentru a demonstra că virusul nu e pericos pentru om, dar omoară economia

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cataramă,
alianţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici