Viorel Cataramă oferă recompensă de 100.000 euro pentru găsirea şi eliberarea Luizei sau Alexandrei

Preşedintele Dreptei Liberale Viorel Cataramă a anunţat că va oferi o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informaţii ce vor duce la găsirea şi eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Măceşanu.

5941 afișări
Imaginea articolului Viorel Cataramă oferă recompensă de 100.000 euro pentru găsirea şi eliberarea Luizei sau Alexandrei

Viorel Cataramă oferă recompensă de 100.000 euro pentru găsirea şi eliberarea Luizei sau Alexandrei

„Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunţat că nu pot accepta varianta crimei, aşa cum a fost prezentată de autorităţi. Nici până azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, că cele două fete au fost ucise”, a scris Viorel Cataramă, duminică, pe Facebook.

Acesta a mai afirmat că instituţiile statului anchetează varianta crimei, deşi opinia publică este tot mai convinsă că este vorba de cazuri de trafic de persoane.

„Instituţiile statului anchetează şi investighează cu precădere varianta crimei, fără a ţine cont de opinia publică, din ce în ce mai convinsă că suntem în faţa unui caz de trafic de persoane. De aceea, anunţ pe această cale că ofer o recompensă de 100.000 Euro persoanei care va da informaţii de natură să conducă la găsirea şi eliberarea Luizei sau Alexandrei”, a conchis Cataramă.

Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici