Viorica Dăncilă ar putea rămâne fără mandatul de parlamentar promis în schimbul demisiei de la şefia PSD

Primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache a declarat, vineri, că şansele ca Viorica Dăncilă să fie pe lista PSD la parlamentare sunt tot mai mici, chiar dacă i se promisese un loc la alegeri, în schimbul demisiei de la şefia partidului.

4577 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă ar putea rămâne fără mandatul de parlamentar promis în schimbul demisiei de la şefia PSD

Viorica Dăncilă ar putea rămâne fără mandatul de parlamentar promis în schimbul demisiei de la şefia PSD

Reacţia vine în contextul în care Claudiu Manda a declarat, joi la Buzău, că „la Congres nu o să mai susţinem proşti în funcţii publice ca să ne facă de râs”.

Astfel, întrebat vineri la postul Digi 24, dacă din partea PSD vor mai fi proşti în funcţii publice, Daniel Tudorache a răspuns: „Eu sper să nu mai fie de la niciun partid! Am văzut ce s-a întâmplat. Şi sperăm să nu se mai întâmple”.

Primarul Sectorului 1 a precizat că este vorba despre fostul premier Viorica Dăncilă şi fostul ministru al Economiei Dănuţ Andruşcă.

Chestionat mai departe dacă sunt şanse ca Viorica Dăncilă să se regăsească pe listele PSD la parlamentare, Tudorache a replicat: „Păi vedem, dacă colegii mei ies şi spun în continuare sau merg cu acest slogan, şansele sunt din ce în ce mai mici să fie”.

„Aşa e în politică!”, a conchis edilul Sectorului 1, referitor la faptul că într-un Comitet Executiv al PSD i-a fost promis un loc pe listă Vioricăi Dăncilă, la schimb cu demisia din fruntea partidului.

În şedinţa Comitetului Executiv din 26 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă a anunţat că demisionează de la şefia PSD. În discuţiile de la reuniunea social-democraţilor, Vioricăi Dăncilă i-ar fi fost promisă şefia organizaţiei de femei a PSD precum şi un loc de parlamentar de Teleorman, dacă demisionează, potrivit unor surse politice. De atunci Marcel Ciolacu conduce interimar partidul.

În CEx al PSD din 12 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă i-a reproşat Olguţei Vasilescu că soţul acesteia, Claudiu Manda, ar fi spus că nu vrea să susţină în campanie „o proastă”, conform unor surse politice participante la şedinţă.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici