Viorica Dăncilă, despre numirea lui Liviu Alexa la PSD Cluj: Să nu-l judecăm înainte/ VIDEO

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că partidul vrea să obţină rezultate mai bune în judeţul Cluj şi că noul preşedinte interimar al organizaţiei, Liviu Alexa, nu trebuie judecat înainte.

462 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, despre numirea lui Liviu Alexa la PSD Cluj: Să nu-l judecăm înainte/ VIDEO

Viorica Dăncilă, despre numirea lui Liviu Alexa la PSD Cluj: Să nu-l judecăm înainte/ VIDEO

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus, sâmbătă, la Alba Iulia, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliştilor, că Liviu Alexa, numit preşedinte interimar al PSD Cluj nu trebuie judecat înainte.

„Noi l-am numit interimar pe Liviu Alexa, în momentul în care organizaţia a avut 8 la sută. Vrem să obţinem rezultate mai bune, să nu-l judecăm înainte şi să venim cu idei preconcepute despre o persoană, să vedem rezultatele pe care le va avea la prezidenţiale şi atunci vom decide”, a declarat Viorica Dăncilă.â

Numirea lui Liviu Alexa la conducerea organizaţiei PSD Cluj este contestată de fostul lider Horia Nasra, care a spus, într-o scrisoare deschisă, că organizaţia nu poate fi condusă „de un om care jigneşte clujenii şi comunitatea noastră”.

„Un partid istoric care se revendică de la tradiţia social-democrată din Ardeal, de la Iosif Jumanca, Ioan Flueraş şi la mulţi alţii, nu poate fi condus în capitala Transilvaniei de un om care jigneşte clujenii şi comunitatea noastră. PSD Cluj nu poate fi condus de o persoană care nu înţelege că asigurarea liniştii în organizaţie nu se obţine prin îngrădirea diversităţii de opinie, prin excludere şi/sau ameninţare cu excluderea. Unanimităţile tăcute nu au fost niciodată susţinute de clujeni, prin urmare respingem cu tărie orice fel de ameninţări. Stimată doamnă Viorica Dăncilă, liderii PSD Cluj vă solicită să luaţi în considerare dorinţa noastră de respectare a statutului PSD şi binenţeles de dialog cu organizaţia şi implicit cu aleşii locali”, se arată în scrisoarea deschisă, care, potrivit lui Horia Nasra, a fost semnată şi de deputatul Cornel Itu şi de alţi 40 de primari, viceprimari şi consilieri judeţeani.

Taguri:
liviu alexa,
cluj,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici