Viorica Dăncilă, despre retragerea din cursa pentru prezidenţiale: Nici nu se pune problema

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a anunţat, marţi, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CEx) PSD, că nici nu se pune problema retragerii din cursa pentru turul II.

485 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, despre retragerea din cursa pentru prezidenţiale: Nici nu se pune problema

Viorica Dăncilă, despre retragerea din cursa pentru prezidenţiale: Nici nu se pune problema

"Dacă mă retrageam din cursa pentru prezidenţiale, nici nu mai ceream confruntare. Nici nu se pune problema", a declarat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă l-a provocat pe Klaus Iohannis la cel puţin două dezbateri electorale în campania dinaintea celui de-al doilea tur al prezidenţialelor, însă preşedintele României a refuzat.

Campania electorală pentru turul II începe pe 15 noiembrie şi se încheie pe 23 noiembrie, ora 7.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici