Viorica Dăncilă l-a numit pe Dumitru Chirilă secretar de stat în MAI, în locul lui Marin Gheorghe

Dumitru Chirilă a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul de Interne, în locul lui Marin Gheorghe, se arată într-o decizie a premierului Viorica Dăncilă, publicată în Monitorul Oficial.

387 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă l-a numit pe Dumitru Chirilă secretar de stat în MAI, în locul lui Marin Gheorghe

Viorica Dăncilă l-a numit pe Dumitru Chirilă secretar de stat în MAI, în locul lui Marin Gheorghe

„Decizie pentru numirea lui Chirilă Dumitru-Daniel în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne”, prevede decizia premierului, publicată luni în Monitorul Oficial.

O altă decizie prevede eliberarea lui Gheorghe Nucu Marin din funcţia de secretar general al Ministerului de Interne. Demersul vine în contextul cazurilor din Caracal şi Galaţi.

Taguri:
dăncilă,
mai,
chirilă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici