Viorica Dăncilă, la Parlament: Mă uit în sală şi văd aceeaşi oameni amatori şi iresponsabili

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, în plenul Parlamentului unde se votează moţiunea de cenzură, că aştepta d ela Opoziţie să înveţe lecţia şi să vină cu un proiect clar şi o echipă guvernamentală.

720 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, la Parlament: Mă uit în sală şi văd aceeaşi oameni amatori şi iresponsabili

Viorica Dăncilă, la Parlament: Mă uit în sală şi văd aceeaşi oameni amatori şi iresponsabili

„Suntem la votul unei noi moţiuni de cenzură. Mă uit în sală şi văd aceeaşi oameni amatori şi iresponsabili. Nu v-aţi schimbat prea mult în ultimele luni de când ne-am aflat în acelaşi context din care eu personal am crezut că aţi învăţat ceva. Că nu puteţi veni să daţi jos guvernul cu temele nefăcute, că nu puteţi sfida românii, că e nevoie să veniti şi echipă guvernamentală şi programa de guvernare. Ne e clar cu vreţi să o demolaţi, ne-am lămurit. Cum aveţi de gând să reconstruiţi, stimaţi iniţiatori ai moţiunii. Din păcate, nu aţi înţeles nimic. Haideţi să vedem cine sunt artizanii acestei stări de instabilitate. Acest guvern a fost ţinta preşedintelui României, un precendent periculos pentru democraţie, pentru separarea puterilor în stat", a declarat Viorica Dăncilă, în plenul Parlamentului.

„Aţi avut sprijinul şi implicarea toală a preşedintelui României în această campanie agresivă de destabilizare a Guvernlui. Aţi avut un demers virulent din partea candidatului Iohannis. O luptă oarbă pornită de la cel mai irespnsabil preşedinte pe care România l-a cunoscut vreodată. A pornit o campanie toxică împotriva Guvernului", a mai spus premierul.

 

Taguri:
motiune,
dancila,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici