Video Viorica Dăncilă, la sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon, de la Târgovişte/ FOTO

Premierul Viorica Dăncilă participă, duminică, la ceremoniile religioase prilejuite de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon, organizate de Catedrala Arhiepiscopală şi Mitropolitană din Târgovişte. Dăncilă este însoţită de Rovana Plumb şi Mihai Fifor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

534 afișări

Mii de persoane participă, în fiecare an, la ceremoniile religioase prilejuite de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon, organizate de Catedrala Arhiepiscopală şi Mitropolitană din Târgovişte.

Printre participanţii de anul acesta se află şi premierul Viorica Dăncilă, alături de Mihai Fifor şi Rovana Plumb.

Dăncilă nu a făcut până acum declaraţii.

Sfântul Ierarh Nifon este primul sfânt canonizat în România. Moaştele sale au fost aduse de la Mănăstirea Dionisiu, din Muntele Athos în Catedrala din Târgovişte în urmă cu un deceniu, iar capul şi mâna dreaptă a Sfântului Nifon se află din 1949 în Catedrala Mitropolitană din Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici