Viorica Dăncilă, o nouă o întrevedere cu Frans Timmermans

Premierul Viorica Dăncilă va pleca, marţi, într-o vizită de lucru la Bruxelles, unde va avea mai multe întrevederi cu oficialii europeni şi va ”continua dialogul constructiv cu primvicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

189 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, o nouă o întrevedere cu Frans Timmermans

”În această după-amiază voi începe o vizită de două zile la Bruxelles, axată pe problematici sociale, cărora le acordăm o atenţie deosebită în mandatul preşedinţiei noastre rotative. Împreună cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker, voi prezida miercuri summitul social tripartid. Este un eveniment deosebit de important la care vor participa de asemenea reprezentanţi ai sindicatelor şi patronatelor, precum şi oficiali din Finlanda şi Croaţia, următoarele două state care vor deţine preşedinţia rotativîă a Consiliului UE”, a anunţat premierul Viorica Dăncilă la începutul şedinţei de Guvern.

Ea a mai afirmat că va participa la evenimentul la nivel înalt cu tema <O Europă mai puternică, unită şi orientată spre viitor>, care se concentrează asupra creşterii economice şi ocupării forţei de muncă, iar joi va deschide o dezbatere cu privire la ce înseamnă Europa pentru europeni.

”În cadrul acestei vizite de lucru voi avea şi întrevederi cu oficiali europeni. De asemenea, voi continua dialogul constructiv pe care îl avem cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans”, a mai spus Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă şi prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au finalizat pe 11 martie planul de lucru al experţilor români şi europeni, pentru a găsi soluţii de punere în aplicare a recomandărilor MCV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici