Viorica Dăncilă, surprinsă la o petrecere de Revelion. Cum s-a îmbrăcat atât fostul premier, cât şi alţi politicieni - FOTO

Viorica Dăncilă a fost surprinsă alături de soţul ei la o petrecere de Revelion organizată într-un local din Braşov. Potrivit fotografiilor postate de un consilier local, fostul premier a purtat o rochie lungă, neagră, însă broşa a fost nelipsită, inima din campanie fiind înlocuită cu o floare.

11658 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, surprinsă la o petrecere de Revelion. Cum s-a îmbrăcat atât fostul premier, cât şi alţi politicieni - FOTO

Viorica Dăncilă, suprinsă la o petrecere de Revelion. Cum s-a îmbrăcat atât fostul premier, cât şi alţi politicieni - FOTO

„La mulţi ani cu sănătate ! Să avem parte de toate , fapte bune, minunate, AN cu spor si gând frumos, să ne fie de folos ! Iubirea este cea care ne schimbă !”, a scris consilierul local Gabriela Urse, pe Facebook, alături de fotografiile pe care le-a postat cu fostul premier.

În fotografii apare Viorica Dăncilă, purtând o rochie neagră, lungă, elegantă, alături de soţul ei. Fostul premier nu a renunţat la obiceiul de a purta broşe, însă, de data aceasta broşa în formă de inimă purtată în campania electorală a fost înlocuită cu o floare.

Şi alţi politicieni au publicat pe reţelele de socializare fotografii de la petrecerile de Revelion.

Raluca Turcan s-a fotografiat alături de soţul ei, fostul consilier prezidenţial Valeriu Turcan. Vicepremierul a ales să poarte la trecerea dintre ani o rochie lungă, roşie.

„La mulţi ani! Un An Nou bun, cu sănătate, noroc şi împliniri din plin, alături de cei dragi!”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

Pe Facebook au apărut fotografii şi cu fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu, alături de soţul ei, europarlamentarul Claudiu Manda.

„La mulţi ani frumoşi si norocoşi va urăm! Fie să avem cu toţii un an mai bun, plin de împliniri şi zile fericite!”, a scris europarlamentarul PSD Claudiu Manda, de Anul Nou.

De asemenea, primarul general al Capitalei Gabriela Firea s-a fotografiat alături de soţul ei Florentin Pandele şi de copii.

„Bucuraţi-vă de viaţa pe care v-a dat-o Bunul Dumnezeu! Să o trăiţi din plin! Să nu cunoaşteţi întristări şi suferinţe! Să aveţi un 2020 cu sănătate, optimism şi clipe memorabile! La mulţi ani buni!!”, a scris Firea, pe Facebook.

Foto: Gabriela Urse / Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici