Dăncilă: Tăriceanu a căzut în capcana lui Ponta. Şi-a asigurat un apus de carieră lamentabil

Viorica Dăncilă a declarat, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a asigurat un sfârşit de carieră lamentabil după ce a căzut în capcana lui Victor Ponta, pe care l-a catalogat „maestrul minciunilor şi expertul în jocuri de culise cu finalitate zero".

881 afișări

„Îl avem pe domnul Tăriceanu care a pus umărul la acest demers sortit eşecului. Cu toată experienţa domnului Tăriceanu, a căzut în mod ruşinos în capcana domnului Ponta şi şi-a asigurat un apus al carierei politice lamentabil. Asta este ceea ce se întâmplă celor care se aliază cu Ponta, premierul demisionar pe Facebook, maestrul minciunilor şi expertul în jocuri de culise cu finalitate zero. Iată că nici cu preşedinte candidat şi cu cel fugit de la guvernare în braţele lui Ponta nu aţi reuşit şi nu veţi reuşi să faceţi nimic bun", a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul a acuzat liderii Opoziţiei că nu au în vedere interesele oamenilor.

„Iată totuşi că, nici măcar aşa, cu preşedintele-candidat de partea voastră şi cu partenerul de alianţă fugit în mod ruşinos de la guvernare în braţele lui Ponta, nu aţi reuşit şi nu veţi reuşi să faceţi nimic bun. Pentru simplul motiv că nu aveţi niciun plan pentru România. Voi nu vă luptaţi pentru un proiect, pentru o viziune sau pentru bunăstare. Voi nu vă luptaţi să faceţi bine oamenilor, să aduceţi vreo formă de progres în viaţa de zi cu zi a fiecăruia. Voi luptaţi împotriva Partidului Social Democrat, luptaţi unii cu alţii, luptaţi cu interesul ţării şi al românilor!", a completat liderul de la Palatul Victoria.

Guvernul se bazează pe 202 parlamentari PSD, în timp ce Opoziţia , matematic, deţine 238 de voturi.

Pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată este nevoie de cel puţin 233 de voturi în plenul reunit al Parlamentului.

Taguri:
tăriceanu,
dăncilă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici