Viorica Dăncilă va cere demisia celor cu scor mic la prezidenţiale: De acest rezultat depinde viitorul PSD

Viitorul PSD depinde de rezultatul pe care partidul îl va obţine la alegerile prezidenţiale, iar cei care nu vor obţine rezultatul la care s-au angajat va plăti cu funcţia, anunţă preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, vineri, la Tulcea.

784 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă va cere demisia celor cu scor mic la prezidenţiale: De acest rezultat depinde viitorul PSD

Viorica Dăncilă va cere demisia celor cu scor mic la prezidenţiale: De acest rezultat depinde viitorul PSD

Întrebată dacă ia în calcul trădări la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă a declarat, vineri, înr-o conferinţă de presă, la Tulcea, că nu vrea să ia în calcul un asemenea scenariu, fiind convinsă că toţi social-democraţii ştiu că viitorul partidului depinde de rezultatul acestor alegeri.

„Nu aş vrea să cred un aşa scenariu. Aş vrea să pornesc de la o gândire pozitivă şi să plec de la premisa că toţi colegii de bună credinţă şi care ţin la acest partid se gândesc, dincolo de interesul propriu, la binele acestui partid, iar viitorul PSD depinde foarte mult de rezultatul pe care îl vom obţine la alegerile prezidenţiale. Discuţia noastră nu trebuie să fie despre interese personale, despre mize mai mari sau mai mici, ci despre modul în care PSD se va poziţiona. De scorul pe care îl va avea la alegerile prezidenţiale, pot depinde următoarele două rânduri de alegeri, locale şi parlamentare. Un primar, un lider dintr-o localitate, efectiv îşi întăreşte poziţia dacă va avea la alegerile prezidenţiale un scor mai bun. Se întăreşte pe el însuşi ca şi candidat al PSD pentru alegerile locale. Eu cred că toate cele trei rânduri de alegeri sunt strâns legate”, a declarat Viorica Dăncilă, preşedinte PSD.

În cazul în care PSD va suferi un eşec la alegerile prezidenţiale, Dăncilă, întrebată dacă îşi va da demisia, a răspuns că, înainte de demisia conducerii centrale a partidului, va cere demisia celor care nu au obţinut rezultatul la care s-au angajat.

„Aş cere demisia tuturor liderilor care au obţinut un rezultat sub cel la care s-au angajat. Ficeare judeţ trebuie să îşi facă o analiză şi să îşi propună un criteriu de performanţă. Putem să avem judeţe care se implică, judeţe care muncesc, şi alte judeţe care nu fac asta. Atunci e normal ca cei care nu îndeplinesc aceste criterii să fie primii care îşi dau demisia şi apoi conducerea centrală”, a mai spus Dăncilă.

Taguri:
psd,
dăncilă,
demisie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici