Virgil Popescu, întâlnire cu Don Graves: discuţii despre retehnologizarea Centralei de la Cernavodă

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, s-a întâlnit, joi, cu Don Graves, secretar adjunct al Departamentului Comerţului al Statelor Unite ale Americii. „Oficialul american a transmis că ţara noastră are în continuare tot suportul pentru a dezvolta sectorul energiei”, anunţă Popescu.

688 afișări
Imaginea articolului Virgil Popescu, întâlnire cu Don Graves: discuţii despre retehnologizarea Centralei de la Cernavodă

Virgil Popescu, întâlnire cu Don Graves: discuţii despre retehnologizarea Centralei de la Cernavodă

„Astăzi (joi - n.r.) am avut o nouă întâlnire de lucru cu Don Graves - Deputy Secretary of Commerce, care are o vastă experienţă în gestionarea eficientă a fondurilor şi în domeniul economiei. În cadrul vizitei în SUA, de anul trecut, Don Graves mi-a transmis că Departamentul de Comerţ al SUA va fi <One Stop Shop> pentru finanţarea programului nuclear civil din ţara noastră”, anunţă ministrul Energiei, Vicgil Popescu.

El precizează că a discutat cu oficialul american despre ultimele evoluţii ale parteneriatului strategic România - SUA în domeniul energiei: retehnologizarea Unităţii 1 de la Cernavodă şi construcţia Unităţilor 3 şi 4, dar şi despre viitorul SMR, care va fi instalat la Doiceşti.

„Oficialul american a transmis că ţara noastră are în continuare tot suportul pentru a dezvolta sectorul energiei”, încheie Popescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici