Virgil Popescu sare la beregata contestatarului George Simion: o trompetă a ruşilor, o trompetă a lui Putin

George Simion a împiedicat desfăşurarea cvonferinţei de presă de la Energie în ziua în care intră în vigoare embargoul asupra petrolului rusesc, spune ministrul Virgil Popescu: „Simion nu este decât o trompetă a ruşilor, o trompetă a lui Putin, care acţionează împotriva intereselor statului român”.

284 afișări
Imaginea articolului Virgil Popescu sare la beregata contestatarului George Simion: o trompetă a ruşilor, o trompetă a lui Putin

Virgil Popescu sare la beregata contestatarului George Simion: o trompetă a ruşilor, o trompetă a lui Putin

„Conferinţa de presă nu putea fi ţinută în prezenţa dlui Simion şi a antecedentelor dlui Simion, care are foarte multe derapaje şi comportament deviant. Singura miză pentru care a venit aici a fost să facă circ, aşa că cred că decizia înţeleaptă a fost să amânăm. Ce a făcut astăzi George Simion e o bătaie de joc. Să vii, practic să încerci să denaturezi o conferinţă de presă şi să nu o laşi să se întâmple înseamnă că ai un scop ascuns, pentru că nu întâmplător azi a intrat în vigoare embargoul asupra petrolului rusesc. Tot azi a intrat în vigoare plafonarea preţului la ţiţeiului rusesc. S-au întâmplat două lucruri care pun în dificultate regimul din Rusia, care limitează veniturile Federaţiei Ruse. Iar azi dl. Simion e prezent aici, încercând să nu putem transmite aceste mesaje. Încă o dată, dacă mai era nevoie, George Simion nu este decât o trompetă a ruşilor, o trompetă a lui Putin, care acţionează împotriva intereselor statului român”, spune Virgil Popescu.

El i-a invitat pe jurnalişti la o conferinţă la 12.30, însă în sală a ajuns şi liderul AUR, George Simion.

Popescu a decis amânarea conferinţei de presă până la plecarea din sediul Ministerului Energiei a liderului AUR.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
popescu,
simion,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici