Vlad Voiculescu, ironii la adresa lui Cîţu: Recunosc că nu ne-am gândit să facem clip cu el

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, lansează mesaje ironice la adresa lui Florin Cîţu. Voiculescu susţine că o idee din ianuarie a devenit acum campanie a Guvernului: „recunosc că nu ne-am gândit să facem clip cu domnul Florin Cîţu”.

248 afișări
Imaginea articolului Vlad Voiculescu, ironii la adresa lui Cîţu: Recunosc că nu ne-am gândit să facem clip cu el

Vlad Voiculescu, ironii la adresa lui Cîţu: Recunosc că nu ne-am gândit să facem clip cu el

„Mă bucur că ideea promovată de Ministerului Sănătăţii în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului. PS. Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîţu”, a scris pe Facebook Vlad Voiculescu.

Fostul ministru distribuie o postare a Ministerului Sănătăţii din 16 ianuarie, în care la întrebarea „Ce conţine vaccinul?” răspunsul e „săruturile şi îmbrăţişările uitate. Excursiile cu şcoala. Bunicii la masa de sărbători. Un film bun la cinema cu popcorn şi suc mare. O seară la teatru cu sala plină. Un concert cu mii de spectatori. O cină la restaurant cu prietenii. O escapadă de weekend cu avionul, hotărâtă peste noapte. O petrecere acasă unde fiecare aduce gustări. Competiţii sportive. Strângeri de mână când faci cunoştinţă cu cineva. Vise liniştite şi graniţe deschise. Profesori care merg printre rândurile băncilor. Mulţimea din gară. Libertatea de a sta acasă când vrei TU...".

Guvernul a lansat, joi, o serie de spoturi ca să-i convingă pe oameni să se vaccineze. Mesajele transmise de autorităţi răspund şi la întrebarea „Ce conţine vaccinul?”.

Premierul Florin Cîţu a prezentat, la lansarea campaniei, un clip video în care apare într-un local, precizând că imaginile nu fac parte din campania naţională şi vor fi postate doar pe pagina sa de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici