Voicu: PDL îşi înteţeşte cântecele de vioară la urechea PNL, însă noi nu negociem cu teroriştii

Prim-vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Craiova, că în ultima perioadă PDL, din cauza sondajelor dezastruoase, îşi înteţeşte "cântecele de vioară la urechea PNL", liberalii menţinându-se însă "fermi" împotriva unor negocieri cu "teroriştii".

37 afișări
Imaginea articolului Voicu: PDL îşi înteţeşte cântecele de vioară la urechea PNL, însă noi nu negociem cu teroriştii

Voicu: PDL îşi înteţeşte cântecele de vioară la urechea PNL, însă noi nu negociem cu teroriştii (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"În ultima perioadă, aproape sigur din cauza sondajelor de opinie dezastruoase, PDL îşi înteţeşte cântecele de vioară la urechea PNL. Se lansează tot felul de zvonuri că se relansează Alianţa DA, primim tot felul de invitaţii mai mult sau mai puţin aluzive de intrare la guvernare şi, cu toate că am mai spus, simţim nevoia să mai dăm o dată un răspuns foarte ferm: PNL nu negociază cu teroriştii", a declarat Voicu.

El spune că "vinovăţia" pentru "dezastrul" economic în care se află ţara aparţine întregii formaţiuni democrat-liberale, şi nu doar câtorva persoane.

"Încăpăţânarea celor de la PDL ne face să reacţionăm din nou şi să spunem că vinovăţia faţă de dezastrul economic în care a ajuns România nu este individual, ci este una colectivă şi aparţine PDL. Nu se poate pune problema că putem discuta cu anumite persoane din PDL, iar cu altele nu putem. Responsabilitatea politică este a întregului partid", a mai spus deputatul Mihai Voicu.

Prim-vicepreşedintele PNL susţine că electoratul de dreapta se "strânge" alături de liberali, cel mai bun exemplu în acest sens fiind câştigarea alegerilor din Hunedoara de către Mariana Câmpeanu.

"Oamenii cu viziuni politice de dreapta sunt în acest moment cu noi şi o dovedeşte şi rezultatul din alegerile pentru Camera Deputaţilor din colegiul de Hunedoara, pe care l-a câştigat doamna Mariana Câmpeanu", a mai spus Voicu.

Întrebat dacă în opinia sa PDL ar putea să se îndrepte spre PSD pentru o alianţă, în condiţiile în care PNL îşi menţine decizia de a nu "negocia cu teroriştii", purtătorul de cuvânt al liberalilor a spus: "Mi-e greu să răspund, însă avem trunchiul comun FSN-ist al celor două partide, precum şi exemplul anului 2009. Nu mă risc însă în pronosticuri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici