Voiculescu l-a găsit în Ministerul Sănătăţii pe informatorul lui Dragnea din 2016. Cîţu ar fi promis că-l mută

Vlad Voiculescu declară că l-a găsit în Ministerul Sănătăţii pe funcţionarul care în 2016 îi dădea informaţii lui Liviu Dragnea din minister şi i-a cerut premierului Florin Cîţu de cel puţin 10 ori să îl mute de acolo, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

12270 afișări
Imaginea articolului Voiculescu l-a găsit în Ministerul Sănătăţii pe informatorul lui Dragnea din 2016. Cîţu ar fi promis că-l mută

Voiculescu l-a găsit în MS pe informatorul lui Dragnea din 2016. Cîţu ar fi promis că-l mută

Voiculescu a afirmat, vineri seară, la Digi24, că în 2016 în Ministerul Sănătăţii era un funcţionar public care se ocupa cu transmiterea „datelor şi informaţiilor” către Liviu Dragnea, prin „interpuşi”.

„Pe acelaşi funcţionar l-am găsit în Ministerul Sănătăţii acum. În prima zi am făcut o cerere către domnul Cîţu să îl detaşeze pe acest funcţionar, să mi-l ia din minister pentru că asta este singura procedură care îl putea disloca. Omul este bine înfipt acolo, nu are nicio legătură cu activitatea din minister, primeşte banii şi se ocupă, presupun, cu ceea ce ştiu că se ocupa în 2016”, a afirmat fostul ministru.

Voiculescu a declarat că i-a cerut lui Cîţu din prima zi să îl mute pe funcţionar şi a făcut acest lucru de 7 sau 8 ori: „este unul dintre exemplele în care domnul Cîţu a zis <da>, a promis în mai multe rânduri şi nu s-a întâmplat. Am vorbit şi personal, cred că cel puţin de 10 ori, niciodată nu mi-a spus <nu>, a spus de mai multe ori <bine>. Nu există niciun argument pentru care acest domn să rămână în Ministerul Sănătăţii altfel decât, probabil, să transmită informaţii”.

În plus, fostul ministru a spus că numirea secretarilor de stat a durat câteva săptămâni, iar punând aceste lucruri cap la cap vede „un comportament extrem de abuziv”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici