Voiculescu, mesaj pentru Năstase: Dictatura se apropie de final, vor fi multe de construit în ţară

Fostul lider PC Dan Voiculescu îi transmite fostului premier Adrian Năstase, eliberat joi din penitenciar, că se bucură pentru acesta, adăugând: "Trăim într-o dictatură care se apropie de final şi sunt convins că după aceea vor fi multe de construit în ţara noastră".

3163 afișări
Imaginea articolului Voiculescu, mesaj pentru Năstase: Dictatura se apropie de final, vor fi multe de construit în ţară

Dan Voiculescu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Adriane, mă bucur mult pentru tine şi familia ta. O vorbă din străbuni spune: «Nu-i da românului cât poate să ducă». Trăim într-o dictatură care se apropie de final şi sunt convins că după aceea vor fi multe de construit în ţara noastră", se arată într-o postare pe site-ul lui DaDan Voiculescu

Adrian Năstase este din nou liber, după două condamnări şi după ce a stat 500 de zile în penitenciar, însă fostul premier va avea pedeapsa de patru ani şi şase luni executată în 2017, iar până în 2022 nu poate fi preşedinte de partid şi nici nu poate fi ales în funcţii publice.

Năstase a ieşit, joi seară, din penitenciar, fiind întâmpinat de cei doi fii ai săi. El a declarat presei că a rămas acelaşi, că ultimii ani l-au întărit şi a precizat, legat de planurile de viitor, că are idei "extravagante", pe care însă nu le dezvăluie acum.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici