Voiculescu: Singura culpă pentru care puteam fi monitorizat - de a fi inamicul lui Băsescu

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a precizat, luni, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că singura sa culpă pentru care ar fi putut să fie monitorizat de procurori "era una politică", liderul PC arătându-se nemulţumit de faptul că numele său apare alături de cel al Elenei Udrea.

9 afișări
Imaginea articolului Voiculescu: Singura culpă pentru care puteam fi monitorizat - de a fi inamicul lui Băsescu

Voiculescu: Singura culpă pentru care puteam fi monitorizat - de a fi inamicul lui Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Singura culpă pentru care puteam fi monitorizat era una politică. Aceea de a fi inamicul lui Traian Băsescu. Sau al Profesorului, cum văd că i se spune mai nou. După părerea mea, dezvăluirile lui Nastasiu confirmă o suspiciune veche a opiniei publice - anume că adversarii politici ai Profesorului devin şi ţinte ale serviciilor secrete. Singura mea nemulţumire în context este că numele meu apare alături de cel al doamnei Udrea. Al cărei admirator nu sunt, spre deosebire de dânsa", a precizat Voiculescu în comunicatul remis agenţiei MEDIAFAX.

Fostul procuror DIICOT Ciprian Nastasiu a declarat, luni, că au existat mandate de monitorizare pentru Dan Voiculescu, Bogdan Chirieac, Theodor Stolojan, Verestoy Attila, Elena Udrea şi Dorin Cocoş, aceştia fiind suspecţi de săvârşirea anumitor infracţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici