Voinescu: Elena Udrea i-a prezentat scuze lui Cristian Preda

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, în legătură cu punctajul distribuit de organizaţia Bucureşti şi care a fost postat pe blog de către Cristian Preda, că transmiterea acestuia a fost "o stângăcie" pentru care Elena Udrea şi-a prezentat scuze lui Preda.

518 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Elena Udrea i-a prezentat scuze lui Cristian Preda

Voinescu: Elena Udrea i-a prezentat scuze lui Cristian Preda (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Este o stângăcie a unor colegi care se ocupă de probleme de comunicare la nivelul Bucureşti. Domnul Preda a avut o discuţie cu doamna Udrea şi lucrurile sunt rezolvate. A fost o stângăcie pentru care doamna Udrea şi-a prezentat scuze domnului Preda, şi lucrurile merg înainte", a precizat Voinescu.

Întrebat despre faptul că unii membri ai PDL s-au supărat pe intelectualii partidului, Voinescu a spus că nu are ce să le facă celor care se supără.

"Că unii se supără pe intelectuali, nu am ce le face", a menţionat Voinescu.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a postat, miercuri, pe blogul său, un punctaj primit de la PDL Bucureşti în care, practic, era "învăţat" cum să se atace singur, mesajul fiind legat de poziţia faţă de o eventuală candidatură la PMB a lui Silviu Prigoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici