Voinescu: PDL va vota împotriva învestirii Guvernului Ponta, atât în comisii cât şi în plen

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, la finalul şedinţei de miercuri a Colegiului Director, că PDL va vota împotriva învestirii Guvernului Ponta, atât în comisiile parlamentare cât şi în plen.

386 afișări
Imaginea articolului Voinescu: PDL va vota împotriva învestirii Guvernului Ponta, atât în comisii cât şi în plen

Voinescu: PDL va vota împotriva învestirii Guvernului Ponta, atât în comisii cât şi în plen (Imagine: Narcis Pop/Mediafax Foto)

El a spus, după şedinţa Colegiului Director, că noul guvern, "aşa cum arată, nu e un guvern care răspunde nevoilor României astăzi nici măcar din punct de vedere politic".

Potrivit lui Voinescu, la şedinţa Colegiului Director s-a discutat şi despre campania electorală şi s-au luat câteva decizii de natură organizatorică, concluzia finală fiind aceea că toţi reprezentanţii PDL din teritoriu "simt în plus, în noul context politic, o motivaţie şi nicidecum un motiv de descurajare".

În afară de temele privind învestirea noului guvern Ponta şi campania electorală, democrat-liberalii au discutat şi despre evenimentul care va avea loc duminică legat de lansarea candidaţilor PDL în alegerile locale, eveniment care se va desfăşura la Sala Palatului, începând cu ora 11:00.

"Suntem într-un moment politic care ne mobilizează în plus, avem puţin peste 50 de mii de candidaţi la diverse funcţii, la consilii, la primării. Partidul e în dispozitiv", a mai spus Sever Voinescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici