Voinescu: Vom reveni la guvernare mai repede decât ne aşteptăm, în maximum trei ani

Purtătorul de cuvânt al PDL, deputatul Sever Voinescu, consideră că PDL va reveni la guvernare mai repede decât se aşteaptă, în maximum trei ani, întrucât "procentul celor care înţeleg ce s-a făcut cu România, ce au făcut guvernele Boc şi Ungureanu, este din ce în mai mare".

1421 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Vom reveni la guvernare mai repede decât ne aşteptăm, în maximum trei ani

Sever Voinescu (Imagine: Narcis Pop/Mediafax Foto)

Sever Voinescu a declarat, joi, la Cluj-Napoca, la o conferinţă organizată de PDL Cluj şi Institutul de Studii Populare (ISP), că în momentul în care PDL va reveni la putere va fi mai bun decât a fost, pentru români.

"PDL este în opoziţie, dar prezenţa PDL în opoziţie este temporară. Ne uităm la ce face Guvernul Ponta şi înţelegem toţi că vom reveni la putere mai repede decât ne aşteptăm. Eu cred că în minimum un an, maximum trei ani, PDL va fi din nou partid de guvernare. Sper să avem noi timpul să învăţăm lecţiile pe care prezenţa la guvernare şi căderea electorală a noastră în sondaje ni le-a dat. Când vom reveni, vom fi mai buni decât am fost, nu pentru noi, ci pentru români. (...) Vestea bună pentru PDL este că procentul celor care înţeleg ce s-a făcut cu România, ce au făcut guvernele Boc şi Ungureanu, este din ce în mai mare. Oamenii se uită în jur şi înţeleg şi, pe măsură ce înţeleg, se eliberează de această maşină uriaşă de propagandă şi minciună a USL", a spus Voinescu.

El a criticat USL pentru că imediat ce a ajuns la putere "a trimis o scrisoare la Tribunal ca să îl salveze pe Adrian Năstase", dar şi măsurile economice ale Guvernului Ponta.

"Premierul Ponta dovedeşte că habar nu are ce să facă cu o economie în criză. Cum poţi să fii prim-ministru şi să spui că leul cade că aşa se spune la televizor? Ponta nu este în stare să gestioneze economia, nu cred că economia României poate fi condusă de economiştii lui Văcăroiu", a spus Sever Voinescu.

El a adăugat că primul pas în întoarcerea PDL la putere este câştigarea alegerilor locale, urmând ca, ulterior, să fie lansat "noul proiect politic al PDL, de recâştigare a electoratului de dreapta".

Sever Voinescu a participat, joi, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, la conferinţa cu tema "PDL, în pragul alegerilor locale", organizată de PDL Cluj în parteneriat cu Institutul de Studii Populare (ISP). La eveniment au mai participat preşedintele PDL, Emil Boc, preşedintele ISP, Valeriu Stoica, directorul ISP, Cristina Trăilă, parlamentari clujeni ai PDL, precum şi membri ai Biroului Permanent Local şi Judeţean al PDL Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici