Vom avea doar două alianţe electorale la alegerile parlamentare. Ludovic Orban, preşedintele PNL: Partidul Naţional Liberal este cel mai puternic partid din România

  • Doar două alianţe electorale vei vede pe buletinul de vot din 6 decembrie
  • Alianţele electorale pentru parlamentare sunt USR-PLUS şi Mişcarea Patrioţii Români
  • Peste 10 zile afli câte secţii de vot pentru parlamentare vor fi în străinătate
1371 afișări
Imaginea articolului Vom avea doar două alianţe electorale la alegerile parlamentare. Ludovic Orban, preşedintele PNL: Partidul Naţional Liberal este cel mai puternic partid din România

A trecut vremea pentru a anunţa alianţele electorale pentru parlamentare. Doar două alianţe vei vedea pe buletinul de vot, pe 6 decembrie. Acestea sunt Alianţa USR-PLUS cu cele două partide şi Alianţa Mişcarea Patrioţilor Români, în care s-au aliat Partidul Dreapta Liberală şi Partidul Uniunea Naţională Creştină a Romilor din România.

Celelalte partide intră în competiţia pentru fotoliile de parlamentari pe cont propriu. Nici în jurul PNL, dar nici în jurul PSD nu s-a format vreun bloc comun de partide care să-ţi ceară votul. Peste 10 zile ai să afli şi câte secţii de vot vor fi deschise pentru parlamentare în străinătate.

Ludovic Orban, preşedintele PNL: Partidul Naţional Liberal este cel mai puternic partid din România, este un partid care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetăţenilor şi, normal, Partidul Naţional Liberal participă în alegerile parlamentare pe propriile picioare.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD: Am luat hotărârea, fiind ultima zi în care pot fi înscrise la Biroul Electoral Central acorduri de alianţe politice, ca Partidul Social Democrat să meargă singuri la aceste alegeri parlamentare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici