Vosganian: Băsescu are tot felul de declaraţii necontrolate, e epuizat şi plin de frustrări

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Traian Băsescu are tot felul de declaraţii politice necontrolate, creând imaginea unui om epuizat, plin de frustrări şi ură pe tot ce mişcă, fiind incapabil să înţeleagă lumea din jurul său.

10 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Băsescu are tot felul de declaraţii necontrolate, e epuizat şi plin de frustrări

Vosganian: Băsescu are tot felul de declaraţii necontrolate, e epuizat şi plin de frustrări (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"În ultima vreme, preşedintele are tot felul de declaraţii politice necontrolate. Este copleşit de ură faţă de tot de mişcă în România, dispus să dea vina pe oricine, să defăimeze pe oricine şi incapabil să înţeleagă lumea din jurul său", a susţinut Vosganian, răspunzând unei întrebări privind declaraţia preşedintele Traian Băsescu, potrivit căreia ar fi fost într-o mare dificultate dacă premierul Emil Boc şi-ar fi depus mandatul, deoarece se redeschidea problema majorităţii guvernamentale, iar PNL şi PSD nu sunt capabile să treacă ţara prin criză.

Liderul PNL a menţionat că a comenta punctual una sau alta din reacţiile şefului statului "este inutil câtă vreme imaginea de ansamblu pe care o lasă preşedintele este aceea a unui om epuizat, plin de frustrări şi copleşit de ură, ceea ce nu este permis reprezentantului politic al unui neam".

"Deci, Traian Băsescu doreşte doar servitori sau duşmani. În legătură cu duşmanii, reuşeşte să aibă tot mai mulţi, în legătură cu servitorii, văd că reuşeşte să aibă tot mai puţini", a adăugat vicepreşedintele liberal.

În privinţa declaraţiilor şefului statului referitoare la eficienţa fostului ministru de Finanţe Decebal Traian Remeş, liberalul a menţionat că nu a înţeles foarte clar dacă declaraţia şefului a fost una spre lauda sau spre defăimarea acestuia.

"N-am înţeles dacă era spre lauda sau spre defăimarea lui Remeş, nu am înţeles până la urmă", a spus Varujan Vosganian.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la TVR1, că ar fi fost într-o mare dificultate dacă premierul Emil Boc şi-ar fi depus mandatul, deoarece se redeschidea problema majorităţii guvernamentale, iar PNL şi PSD nu sunt capabile să treacă ţara prin criză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici