Vosganian: Boc să vorbească despre guvernarea PNL când va aduce România la nivelul economic din 2008

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că premierul Boc ar trebui ar trebui să-şi permită să vorbească de liberali atunci când va aduce România la puterea economică din 2008, recomnadându-i democrat-liberalului "să pună osul la treabă" până atunci.

17 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Boc să vorbească despre guvernarea PNL când va aduce România la nivelul economic din 2008

Vosganian: Boc să vorbească despre guvernarea PNL când va aduce România la nivelul economic din 2008 (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează declaraţia premierului Emil Boc, potrivit căruia PSD şi PNL sunt campioni la statul pe loc în modernizarea statului, vicepreşedintele PNL a menţionat că Boc ar trebui să-şi permită să vorbească de liberali atunci când va aduce România la puterea economică din 2008.

"Când o să ajungă Emil Boc cu România la puterea econonomică pe care o avea în 2008, şi la nivelul datoriei publice în PIB care era în 2008, atunci să-şi permită să vorbească despre guvernarea liberală. Până atunci, să pună osul la treabă", a susţinut Varujan Vosganian.

În privinţa afirmaţiei premierului, care spunea că dacă PNL şi PSD ar fi fost acum la guvernare ar fi invocat criza pentru a nu face nimic, Vosganian a apreciat că premierul invoca ca şi argument o ipoteză pentru a-şi salva neputinţa manifestată la guvernare.

"Boc invocă o ipoteză ca argument pentru a-şi salva neputinţa manifestă", a spus liderul liberal.

Preşedintele PDL Emil Boc a declarat, vineri, la Consiliul Naţional de Coordonare al partidului, că PSD şi PNL sunt "campionii statului pe loc ai modernizării statului", arătând că, dacă ar fi fost la guvernare, aceste formaţiuni ar fi invocat criza pentru a nu face nimic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici