Vosganian: Poate să ne spună Iohannis de ce e mai îngăduitor cu pedofilia, violul, tâlhăria

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian i-a cerut lui Klaus Iohannis să comunice de este trebuie ca amnistia şi graţierea pentru fapte de corupţie să fie interzise, însă şeful statului e mai îngăduitor cu violul, pedofilia, violenţa sau tâlhăria.

263 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Poate să ne spună Iohannis de ce e mai îngăduitor cu pedofilia, violul, tâlhăria

Vosganian: Poate să ne spună Iohannis de ce e mai îngăduitor cu pedofilia, violul, tâlhăria

„Klaus Iohannis vrea ca amnistia şi graţierea faptelor de corupţie să fie interzise. Poate să ne spună preşedintele de ce e mai îngăduitor cu pedofilia, cu violul, cu tâlhăria sau cu bătaia soră cu moartea?”, a scris Varujan Vosganian, joi, pe Facebook.

Reacţia deputatului ALDE vine după ce preşedintele Klsus Iohannis a anunţat joi cele două teme care au fost transmise Parlamentului ca fiind de interes naţional şi urmează să fie puse în discuţie la referendumul din 26 mai:

interzicerea amnistiei şi graţierii pentru fapte de corupţie şi interzicerea ordonanţelor de urgenţă ale Guvernului în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare corelată cu dreptul altor autorităţi constituţionale de a sesiza direct Curtea Constituţională cu privire la ordonanţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici