Votul pentru Cabinetul Croitoru va fi dat pe 4 noiembrie

Birourile Permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis, luni, ca votul în plen asupra Cabinetului Croitoru să aibă loc miercurea viitoare, iar audierile miniştrilor propuşi să se desfăşoare în această săptămână, inclusiv vineri, dacă va fi necesar.

16 afișări
Imaginea articolului Votul pentru Cabinetul Croitoru va fi dat pe 4 noiembrie

Votul pentru Cabinetul Croitoru va fi dat pe 4 noiembrie (Imagine: Mihai Spiridonica/Mediafax Foto)

Deputatul PNL Mihai Voicu a anunţat, luni, după şedinţa Birourilor Permanente reunite ale celor două Camere, că s-a decis ca audierile miniştrilor propuşi de Lucian Croitoru să înceapă miercuri după-amiază şi să dureze până vineri, dacă se va considera necesar.

El a mai spus că s-a decis ca şedinţa de plen pentru votarea în legătură cu programul şi componenţa Cabinetului Croitrou să aibă loc miercurea viitoare.

Voicu a mai spus că unii dintre miniştri propuşi nici măcar nu şi-au trimis CV-urile la Parlament.

La rândul ei, preşedinta Camerei, Roberta Anastase, a reluat anunţul privind calendarul audierilor şi al şedinţei plen.

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, după şedinţa BPN, că liderii grupurilor parlamentare au fost mandataţi să ceară în BP reunite ca audierea miniştrilor Cabinetului Croitoru să aibă loc luni după-amiază, iar votul în plen, marţi.

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că parlamentarii social-democraţi nu vor da aviz favorabil, la audierile din comisii, niciunui ministru propus de premierul-desemnat, Lucian Croitoru, cu o singură posibilă excepţie: Bogan Aurescu.

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a anunţat, vineri, că a transmis Parlamentului lista unui Guvern format din 14 ministere, din care fac parte 7 miniştri din Cabinetul actual, cât şi tehnocraţi, precum Bogdan Aurescu şi Mihai Şeitan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici